Herfstweek voor alle Papendrechters in sportcentrum


In de herfstweek voor jong en oud van maandag 19 tot en met donderdag 22 oktober stormt het in sportcentrum Papendrecht van de activiteiten. Met elke dag een wisselend programma en heel veel workshops voor kinderen, ouders en senioren.

Elke dag liggen drie sportzalen vol met knotsgekke attributen waar kids zich op kunnen uitleven. Er zijn allerlei knutselactiviteiten en workshops, van herfststukken maken tot mandala's tekenen, van theater tot muziek maken. Niet alleen aan kids is gedacht, ook alle andere leeftijdsgroepen
komen aan bod. Bijvoorbeeld tijdens de workshop tekenen voor senioren, babyzwemmen en workshops haar-invlechten voor moeders, dochters, oma's en kleindochters.

Met een gulle gift maakt het Rabofonds Drechtsteden een groot gedeelte van deze activiteiten mogelijk. De ideeen voor de herfstweek schieten nog steeds als paddenstoelen uit de grond. Jeugdcentrum Interval, wijkgericht werken, sportcentrum Papendrecht, kinderopvangorganisatie Wasko en Rivas
Zorggroep verwerken deze momenteel nog in het programma en houden u de komende tijd op de hoogte van nieuwe onderdelen. Papendrechters kunnen zich in de tussentijd in ieder geval vast voorbereiden op een week vol muziek, dans, film, theater, terug-naar-de-natuur en nog veel meer!