Martin Schilder breidt met overname koeriersdienst dienstenportfolio uit

15 september 2015

Heerhugowaard - Martin Schilder heeft per 1 september jongstleden Fast Forward(R) Snelkoeriers uit Heerhugowaard overgenomen. Met de overname breidt de onderneming het dienstenportfolio op mobiliteitsgebied verder uit. Directeur/eigenaar Danny Tiggeler van Fast Forward(R) Snelkoeriers, die het bedrijf in 1992 startte, is in dienst getreden van Martin Schilder en gaat leiding geven aan de koeriersactiviteiten. Voor de bestaande klanten van Fast Forward(R) Snelkoeriers verandert er niets, zij het dat het vervoersaanbod door samenwerking met Martin Schilder flink uitgebreid wordt.

"Koeriersactiviteiten zijn voor onze onderneming een geheel nieuwe tak van de sport", aldus directeur Ko Schilder van Martin Schilder Autoverhuur & Shortlease en verantwoordelijk voor de nieuwe dienstverlening binnen de onderneming. "Met de bijna kwart eeuw aan kennis en ervaring van Danny Tiggeler verwachten we snel ingespeeld te raken om met deze dienstverlening de zakelijke markt nog beter en breder te kunnen bedienen."

Fast Forward(R) Snelkoeriers speelt in op de stijgende vraag in de markt van sneltransporten in met name het hogere segment. De focus is gericht op full service dienstverlening, volledig verzorgd transport van A tot Z, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uiteraard in representatief vervoer.

De koeriersdiensten vullen Martin Schilder's bestaande mobiliteitsdienstverlening uitstekend aan, vindt Ko Schilder. "Het is een uitbreiding van onze bestaande activiteiten en we zorgen tegelijkertijd voor een betere bezetting van het aanwezige wagenpark. We zijn blij met de komst van Danny Tiggeler. Samen met onze manager Transport en Logistiek Jurrien Schilder zal Danny de koeriersactiviteiten tot ontwikkeling brengen en zorgen voor verdere expansie in deze regio."

Martin Schilder Groep

Martin Schilder Autoverhuur maakt deel uit van Martin Schilder Groep, een familiebedrijf met zijn wortels stevig verankerd in Noord-Hollandse bodem. De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in 80 jaar uitgegroeid tot een omvangrijk automobielbedrijf. Naast verkoop en onderhoud van de merken Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen biedt Martin Schilder een totaalpakket van diensten aan, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf telt 500 medewerkers en is gevestigd in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard (Occasion Centrum).