Uitnodiging enquete Nevenactiviteiten in het buitengebied van Nunspeet


De gemeente Nunspeet onderzoekt of bewoners/agrariers in het buitengebied van Nunspeet nevenactiviteiten willen realiseren en welke dat zijn. Daarom nodigen wij u graag uit een enquete in te vullen die uw wensen wat betreft nevenactiviteiten in het buitengebied inventariseert.Ons onderzoek is
erop gericht inzicht te krijgen in wat uw wensen rond nevenactiviteiten zijn en wat nodig zou zijn om deze te realiseren. Daarna bekijkt de gemeente of beleid ontwikkeld moet worden. Wij hechten daarom zeer aan uw mening als bewoner/agrarier in het buitengebied van Nunspeet.

De vragenlijst telt een aantal vragen en neemt niet al te veel van uw tijd in beslag.

Wat te doen met de ingevulde vragenlijst

U kunt de ingevulde vragenlijst op een aantal manieren retourneren:

inleveren bij of opsturen naar de gemeente, Postbus 79, 8070 AB in Nunspeet;

inscannen en e-mailen naar gemeente@nunspeet.nl

Wij verzoeken u vriendelijk de enquete voor 1 oktober 2015 te retourneren.

Wat gebeurt er met de resultaten van de enquete?

De resultaten van de enquete worden samengevat. Daarna wordt bekeken of er beleid ontwikkeld moet worden of dat bijvoorbeeld bepaalde regelingen verruimd moeten worden. U ontvangt te zijner tijd bericht dat de resultaten van de enquete bekend zijn. Op verzoek kan de samenvatting van de
resultaten ook aan u worden toegezonden.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u uw wensen toelicht tijdens een gesprek. U kunt daarvoor aan het eind van het enqueteformulier aangeven dat u voor een gesprek wilt worden uitgenodigd.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt, neemt u dan contact op met mevrouw A. van Putten of mevrouw R. Foppen-den Besten van het team Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting, via telefoonnummer (0341) 25 99 11.

Wij danken u hartelijk voor uw tijd!

Te downloaden:

* Vragen enquete Nevenactiviteiten in het buitengebied van Nunspeet (2).pdfpdf(1,32 MB)