Duurzame bandenpomp P West ruim 11.000 keer gebruikt


Duurzame bandenpomp P West ruim 11.000 keer gebruikt

Pagina opties

*
Druk op de print knop van uw browser om af te drukken.
* Deze pagina doorsturen
* Facebook
* Twitter

maandag, 21 september 2015

Velen kennen `m inmiddels: de gratis bandenpomp voor auto's en brommers op P West. Ruim 11.000 keer is de bandenpomp gebruikt sinds deze in 2012 geplaatst is. De bandenpomp werkt op zonne-energie en is gemaakt van duurzaam materiaal. De bandenpomp is bijzonder handig in het gebruik. Op een
touchscreen krijgt de gebruiker enkele vragen waarmee de juiste bandenspanning wordt ingesteld en is te zien hoeveel brandstof je bespaart!

Bespaar met juiste bandenspanning

Uit landelijk onderzoek blijkt dat de meeste automobilisten met een te lage bandenspanning rondrijden! Door banden op de juiste spanning te houden wordt onnodig brandstofverbruik voorkomen. Dat scheelt luchtverontreiniging! Daarbij slijten de banden minder snel en verbetert de
verkeersveiligheid. De gebruikers van de bandenpomp hebben tot nu toe samen de volgende besparing gerealiseerd: 276.000 euro, 55.000 liter brandstof, bijna 2000 banden en ruim 200 ton CO2. Dat is mooi!

Waar staat de bandenpomp precies?

De duurzame bandenpomp kunt u vinden op het parkeerterrein ten westen van City Plaza. Meer informatie over de bandenpomp leest u op onze webpagina www.nieuwegein.nl/bandenpomp.