Vertraging aanleg riolering Pastoor Verrijtlaan


De aanleg van nieuwe riolering in de Pastoor Verrijtlaan loopt onverhoopt vertraging op. De oorzaak hiervan is het aantreffen van olieverontreiniging in de grond. Deze is onschadelijk voor de volksgezondheid, maar mag niet zomaar afgevoerd worden.

Na het aantreffen van de olieverontreiniging zijn de werkzaamheden gestaakt en is een milieutechnische dienst ingeschakeld. In overleg met hen wordt de ernst en mate van de olieverontreiniging onderzocht. De te nemen maatregelen worden daarna met de bevoegde instanties bepaald. Zo spoedig
mogelijk erna worden deze maatregelen uitgevoerd en wordt de aanleg van de riolering in de Pastoor Verrijtlaan hervat. Ondanks alle spoedige inspanningen zal de vertraging enkele weken zijn.
Door deze onverwachte omstandigheden zal de overlast die u ondervindt door opgebroken bestrating langer aanhouden. Wij vertrouwen hierin op uw begrip.

Overige werkzaamheden

De geplande werkzaamheden aan kabels en leidingen in deze straat kunnen binnenkort naar alle waarschijnlijkheid wel uitgevoerd worden.