Weekend afsluiting Utrechtsebaan richting Den Haag


Rijkswaterstaat voert van vrijdag 25 september 23.00 uur tot en met maandag 28 september 5.00 uur diverse werkzaamheden uit aan het asfalt van de A12 Utrechtsebaan.

De voegovergangen van het Marianneviaduct en de Vlietbrug worden vervangen en de lijnverlichting wordt vervangen door mastverlichting. In verband met deze werkzaamheden is A12 Utrechtsebaan tussen het Prins Clausplein en de Zuid-Hollandlaan/ Benoordenhoutseweg afgesloten. Ook zijn de afritten
Voorburg, Bezuidenhout en Centraal Station afgesloten voor het verkeer dat Den Haag inrijdt.

Overige werkzaamheden rond Den Haag en Rijswijk

Tijdens de werkzaamheden aan de A12 werkt de provincie Zuid-Holland aan de kruising van de N211 met de A4. Voor meer informatie over de werkzaamheden van de provincie kijkt u op: www.zuid-holland.nl/n211.

Verder werkt de gemeente Rijswijk aan de Haagweg en de gemeente Den Haag aan de Rijswijkseweg en de Neherkade.

Omleidingsroutes

Er zijn diverse omleidingsroutes ingesteld, deze worden met gele borden ter plaatse aangegeven. De informatiepanelen boven en naast de weg geven adviesroutes aan, rekening houdend met de drukte op de omleidingsroutes en andere wegen. Houd rekening met extra reistijd en onverwachte drukte. Bij
ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Reisalternatieven

Rijkswaterstaat adviseert om, wanneer het mogelijk is de reis uit te stellen of niet met de auto te reizen en te kiezen voor een van de openbaarvervoeralternatieven.

Informatie

Kijk voor meer informatie, omleidingsroutes en reis- en openbaarvervoeralternatieven op www.vanAnaarBeter.nl/werkzaamheden, Twitter: @vanAnaarBeter of bel 0800-8002.

Download de vanAnaarbeter-app of kijk op www.vanAnaarBeter.nl/app.