Cursus crowdfunden voor lokale initiatieven


cursus crowdfunden voor lokale initiatieven

Bewoners en ondernemers die bezig zijn met een lokaal maatschappelijk initiatief in Parkstad kunnen op donderdag 1 oktober deelnemen aan een cursus crowdfunding.

In de cursus leren de deelnemers de fijne kneepjes van deze nieuwe financieringsvorm. De workshop vindt plaats van 19.00-21.30 uur in Rode Beuk, Kloosterstraat 57 Simpelveld.

Crowdfunding is een populaire manier om met behulp van een online campagne geld, hulp en middelen in te zamelen. Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil
meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze cursus leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project.

De workshop wordt gegeven door het landelijke crowdfundingplatform www.voorjebuurt.nl, in samenwerking met de provincie, Parkstad Limburg en Vrijwilligerswerk Parkstad.

Deelname aan de workshop is gratis en inschrijven kan door een e-mail te sturen aan info@voorjebuurt.nl .Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meer informatie over het programma is te vinden op www.voorjebuurt.nl/parkstad-limburg