Reminder indiening subsidieverzoek activiteitensubsidie 2016


Wij maken u er op attent dat uw subsidieverzoek om in aanmerking te komen voor een activiteitensubsidie voor het jaar 2016 uiterlijk op 15 oktober 2015 bij het college van burgemeester en wethouders ingediend moet zijn.

De aanvraag kan digitaal worden ingediend, waarvoor u gebruik kunt maken van het formulier dat online op onze website staat en te vinden is onder het kopje "Actueel"

Mocht u wegens bijzondere redenen niet in staat zijn uw gegevens voor de genoemde datum in te dienen, dan kunt u voor 15 oktober 2015 een schriftelijk verzoek doen aan college van burgemeester en wethouders om uitstel van deze datum. (verzendadres: Postbus 8 1740 AA Schagen). In uw verzoek
dient u aan te geven wat de reden is van uw verzoek om uitstel. Het college van burgemeester en wethouders zal dan een besluit nemen of uw instelling inderdaad uitstel krijgt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Ton Koks, medewerker van de afdeling Samenlevingszaken, telefoon 0224-210400. U kunt ook een e-mail sturen naar ton.koks@schagen.nl