Politie zoekt getuigen van mishandeling


Politie zoekt getuigen van mishandeling

Laatste update:
21-09-2015 | 11:34

IJsselstein - De politie zoekt specifieke getuigen van een mishandeling die plaatsvond in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 september op de Poortdijk.

Om 03.30 uur fietste het slachtoffer, een 19-jarige man uit Geldrop, via Panoven in de richting van de Poortdijk. Vervolgens zag hij op de brug 4 jongens staan die kennelijk van plan waren, om van de brug af te springen. Het slachtoffer sprak de jongens hierop aan en werd vervolgens plotseling
door twee van hen van zijn fiets afgetrokken en geslagen. Hij liep daarbij onder andere diverse verwondingen op aan zijn gezicht en enkel.

Signalement

Het slachtoffer gaf de volgende signalementen door van de jongens die hem hebben mishandeld.

Verdachte 1: blanke jongen vermoedelijk 19 of 20 jaar oud, ongeveer tussen de 1.70 en 1.75 meter lang, normaal postuur en kort bruin haar.

Verdachte 2: blanke jongen vermoedelijk 18 of 19 jaar oud, ongeveer tussen de 1.75 en 1.80 meter lang, normaal postuur en kort bruin haar.

Onderstaand signalement is van de jongen die het slachtoffer niet heeft mishandeld, maar wel erbij is geweest.

Verdachte 3: lichtgetinte jongen vermoedelijk tussen de 17 en 19 jaar oud, ongeveer tussen de 1.65 en 1.70 meter lang, mager postuur en kort zwart haar.

Van de vierde verdachte is geen signalement bekend.

Specifieke getuigen

Tijdens het voorval stonden 3 vrouwen op de kruising tussen de Panoven en de Eiteren. Zij riepen de daders toe waardoor de mishandeling kon stoppen en zij zich over het slachtoffer konden ontfermen. De politie komt graag in contact met deze vrouwen, omdat zij mogelijk belangrijke getuigen
kunnen zijn. Bent u of kent u getuigen van deze mishandeling? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Geeft u uw tip liever anoniem door? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000.