Appen en Facebooken met de gemeente


Sinds 21 september kun je de gemeente Sluis ook bereiken via WhatsApp en Facebook. Hierdoor is de gemeente nog makkelijker toegankelijk. Zo verbeteren we de (digitale) bereikbaarheid en dienstverlening.

Like Gemeente Sluis!

Op Facebook houden we je op de hoogte van ontwikkelingen in de gemeente en geven praktische informatie. Natuurlijk kun je ons ook een vraag stellen of een bericht sturen. Tijdens onze openingstijden kun je rekenen op een snelle reactie. Op andere momenten kan het iets langer duren voordat we
antwoord kunnen geven. Onder de eerste 100 likes verloten we twee kaartjes voor Museum Het Belfort in Sluis.



We appen

Je kunt ons bereiken via WhatsApp op tel. 06 - 5045 8780. Dit is vooral handig voor (eenvoudige) praktische vragen. We reageren zo snel mogelijk tijdens openingstijden.



Verbetering dienstverlening

We werken continu aan het verbeteren van de dienstverlening. Daarbij staan de behoeftes van onze burgers centraal. De inzet van sociale media sluit hierbij aan. Veel inwoners en ondernemers gebruiken social media dus maken we het ook mogelijk om op die manier met de gemeente te communiceren.
Heb je ideeen of tips? Laat het weten via Facebook, WhatsApp of 'ouderwets' via tel. 140117, info@gemeentesluis.nl of Twitter @gemsluis.