Politie onderzoekt schietincident


Politie onderzoekt schietincident

Laatste update:
21-09-2015 | 11:46

Den Haag - De recherche onderzoekt een schietincident van zondag 20 september 20.30 uur op het Joubertplantsoen en is op zoek naar getuigen.

Getuigen alarmeerden zondagavond de politie omdat er knallen gehoord waren op het Joubertplantsoen, daarbij was gezien hoe een scooter wegreed. Mogelijk zou sprake zijn van een schietincident. Agenten namen direct poolshoogte, zij troffen uitsluitend getuigen aan. Forensische experts deden
onderzoek en troffen sporen die aantonen dat er inderdaad geschoten was. Hierbij raakte niemand gewond, een auto raakte beschadigd. De recherche onderzoekt het incident.

Signalement van de verdachten

* De verdachten reden op een Kymco scooter paars van kleur met opvallende oranje stickers.
* De bestuurder van de scooter droeg een opvallende lichtblauwe jas.
* De bijrijder - en mogelijke schutter - was een kleine man van ongeveer 25 jaar oud. Hij droeg zijn haar in een scheiding met opvallend veel gel.

Na het incident reed het tweetal weg via de Paul Krugerlaan in de richting van de zevensprong.

Tips? Bel de politie!

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de verdachten? Of heeft u iets gezien dat de politie kan helpen bij het onderzoek? Belt u dan met de recherche van district centrum via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem? 0800 7000.