Verkiezing `Vrijwilliger van het jaar' 2015


Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de Noordwijkerhoutse samenleving. Als blijk van waardering organiseert de gemeente jaarlijks de verkiezing `Vrijwilliger van het jaar'.

Kandidaten voordragen

Bij de verkiezing van `Vrijwilliger van het jaar' zijn er twee categorieen te weten de individuele vrijwilliger en de groep vrijwilligers. Verenigingen en maatschappelijke organisaties worden opgeroepen om uiterlijk 25 oktober kandidaten voor te dragen waarvan zij menen dat zij voor de titel
`Vrijwilliger van het jaar' 2015 in aanmerking komen.
>> Vul het voordrachtsformulier direct in

Nomineren

Een onafhankelijke jury toetst de voorgedragen kandidaten en nomineert in beide categorieen drie kandidaten. De genomineerden worden bekend gemaakt via het Noordwijkerhouts Weekblad en de gemeentelijke website.

Stemmen

Via de gemeentelijke website kan in de periode van 3 tot en met 24 november digitaal worden gestemd op de genomineerden. Per categorie kan per huishouden eenmaal een stem worden uitgebracht. Diegenen die echt niet in staat zijn digitaal hun stem uit te brengen, kunnen hiervoor terecht bij het
Wmo Adviescentrum.

Bekendmaking winnaar

De vrijwilliger(s) met de meeste stemmen worden tijdens een feestelijke avond ter gelegenheid van de `Dag van de Vrijwilliger' op maandagavond 7 december 2015 bekend gemaakt.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp dan kunt u zich wenden tot het Wmo Adviescentrum, Via Antiqua 23, telefoon 0252 343 800 of e-mail wmo@noordwijkerhout.nl. Het Wmo Adviescentrum is op werkdagen geopend van 10.00 tot 11.00 uur.