Doe mee met de Maatschappelijke Beursvloer


21 september 2015

Voor de derde keer wordt op woensdag 7 oktober van 19.00 tot 21.00 uur een maatschappelijke Beursvloer in de gemeente Hardenberg gehouden. Op de Beursvloer wisselen vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties en ondernemers onderling expertise, goederen en diensten uit. Dit alles gebeurt in een
ongedwongen sfeer en met gesloten beurzen.

Door mee te doen met de maatschappelijke Beursvloer kunt u invulling geven aan uw lokale maatschappelijke betrokkenheid en deze verder laten reiken dan sponsoring.

De Beursvloer is een plek waar u kunt netwerken met andere ondernemers en waar u in korte tijd veel aanbieders van maatschappelijke projecten persoonlijk kunt spreken.

Matches
Door als vrijwilligers- of maatschappelijke organisatie mee te doen aan de Beursvloer kunt u de nodige hulp in menskracht of middelen krijgen, zonder dat er geld aan te pas komt; alle matches worden gesloten met een dichte portemonnee, er wordt alleen een tegenprestatie geleverd.

De Beursvloer wordt gehouden op 7 oktober 2015 in de Baron in Dedemsvaart en duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden
Aanmelden voor de Beursvloer kan tot 1 oktober 2015 via www.beursvloerhardenberg.nl of door een e-mail te sturen naar info@beursvloerhardenberg.nl. Op de website vindt u meer informatie, hier
zijn ook de matches te vinden die op de vorige Beursvloer tot stand kwamen.

De organisatie van deze Maatschappelijke Beursvloer wordt mogelijk gemaakt door een afvaardiging vanuit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties, beiden vertegenwoordigd in een werkgroep bestaande uit onder meer De Stuw Welzijn en Stichting Present.