Onze sportwens


Onze sportwens

21 september 2015
Het Haijo Dijkhuisfonds stelt een bedrag van in totaal EUR 10.000,- beschikbaar voor een sportwens

Dit bedrag is in de volgende drie prijzen te vergeven:

* Eerste prijs: EUR 5.000,-
* Tweede prijs: EUR 3.000,-
* Derde prijs: EUR 2.000,-

Wie kunnen hieraan meedoen?

Alle sportverenigingen uit de gemeente Oldambt kunnen deelnemen.

Wat moeten jullie doen?

Maak een boeiende, eigenzinnige, originele en/of pakkende sportwens voor jullie sportvereniging.

Aan welke voorwaarden moet jullie wens voldoen?

* In maximaal twee pagina's (A4-formaat) of in een videoboodschap van maximaal twee minuten moet de sportwens zijn beschreven;
* Het bedrag moet ten goede komen aan sport in de ruimste zin van het woord.

Wanneer en waar sturen?

Jullie inzending moet voor vrijdag 30 oktober 2015 bij ons binnen zijn. Jullie kunnen deze sturen naar sportwens@gemeente-oldambt.nl of Haijo Dijkhuisfonds, Postbus 175, 9670 AD Winschoten.

De 'mooiste' acht inzendingen

Uit de inzendingen zal een commissie de acht 'mooiste' sportwensen selecteren. Ontvangen jullie voor vrijdag 13 november 2015 geen bericht, dan is jullie inzending niet geselecteerd. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Presentatie waar en wanneer?

De inzenders van de acht 'mooiste' sportwensen ontvangen een uitnodiging om een presentatie van hun sportwens te geven aan een jury. Deze zal plaatsvinden in Halte Democratie, Havenkade West 3 in Winschoten, op vrijdag 27 november 2015 van 15.00 - 17.00 uur.
De jury bestaat uit Nederlands oud-schaatsster en oud-sportcoach Renate Groenewold, directeur van het Huis voor de Sport Groningen Rob de Waard en wethouder sport en cultuur van de gemeente Oldambt Bard Boon.

Dus...

Willen jullie bijvoorbeeld een keer meedoen aan een toernooi georganiseerd door een (bevriende) sportvereniging in Berlijn of heeft jullie vereniging echt geld nodig om te kunnen overleven? Pak pen, laptop of smartphone en stuur jullie wens in!

Vragen?

Mail naar sportwens@gemeente-oldambt.nl