Identiteit dodelijk slachtoffer schietincident bekend


Identiteit dodelijk slachtoffer schietincident bekend

Laatste update:
21-09-2015 | 14:42

De Meern - Utrecht - De politie heeft de identiteit achterhaald van de man die zaterdagavond om het leven kwam tijdens een schietincident op carpoolplaats langs de Rijksweg A12. Het betreft een 37-jarige man uit Almere.

Zaterdagavond 19 september rond 22.00 uur vond op de carpoolplaats langs de Rijksweg A12 ter hoogte van de Meern een schietincident plaats. Op de locatie werd een personenauto aangetroffen met daarin een overleden man. Uit onderzoek blijkt het slachtoffer een 37-jarige man uit Almere te zijn.

Parkeerterrein

Het slachtoffer bevond zich in een witte Fiat 500 en was kort voor het schietincident het parkeerterrein opgereden. Uit onderzoek is gebleken dat op het moment van het schietincident een groot aantal getuigen op de parkeerplaats en bij de daar aanwezige horecagelegenheden aanwezig was. Een
aantal van deze getuigen hebben we al kunnen spreken, maar niet alle getuigen zijn de avond van het incident ter plaatse gebleven.

Contact

De politie wil graag met iedereen in contact komen die zich zaterdagavond op het moment van het schietincident op de carpoolplaats aanwezig was. Deze getuigen kunnen zich melden aan het politiebureau of via 0900-8844. Dinsdagavond 22 september zal in het programma Opsporing Verzocht aandacht
aan het schietincident worden besteed. Opsporing Verzocht, 20.30 uur NPO1, en live.politie.nl.