FloraHolland sponsort AIPH International Grower of the Year Awards 2..


21 september 2015

FloraHolland sponsort AIPH International Grower of the Year Awards 2016

FloraHolland wordt hoofdsponsor van het AIPH International Grower of the Year Awards Event 2016.

Floraholland International Grower Of The Year 2015

AIPH Secretaris, Tim Briercliffe, is blij met de nieuwe sponsor. "FloraHolland is een cooeperatie die steeds internationaler wordt. Een partnerschap met AIPH International Grower of the Year Awards is een perfecte match in deze. Ik kijk met plezier vooruit naar de samenwerking waarin wij samen
de beste sierteeltkwekers kunnen tonen aan de wereld".

FloraHolland 2020

Onze samenwerking past ook goed in de strategie van FloraHolland, 'Flowering the world together. Planting seeds of opportunities for all our members'. Deze belangrijke award creeert de mogelijkheid om onze sierteeltsector meer onder de aandacht brengen. En daardoor ervoor te zorgen dat
meer consumenten meer gaan uitgeven aan bloemen en planten.

Innovatie en ondernemerschap

Floris Olthof, Manager Cooeperatie & Communicatie van FloraHolland: "FloraHolland is als cooeperatie al jaren lid van de AIPH. Bernard Oosterom, voorzitter Raad van Commissarissen, is nu voorzitter van AIPH. Wij ondersteunen ook de Tuinbouw Ondernemersprijs."

"Genomineerden van deze prijs zijn de afgelopen jaren ook voorgedragen voor de AIPH International Grower of the Year. Innovatie en ondernemerschap staat bij FloraHolland hoog in het vaandel en daarom versterken wij de promotie hiervan door beide Awards te ondersteunen".

Sierteeltkweker? Meld u nu aan!

AIPH en foundingpartner FloraCulture Internationaal nodigen sierteeltkwekers uit de hele wereld uit om zich aan te melden voor The International Grower of the Year Awards. AIPH reikt de prijs uit aan de beste sierteeltondernemer in de wereld.

* Ja, ik meld me aan

International Pflanzen Messe (IPM)

Het 'Awards Gala Dinner' vindt plaats op de Messe in Essen (Duitsland) tijdens de IPM op donderdag 28 januari 2016.

Meer weten?

* Bekijk de website www.aiph.org/groweroftheyear