Wandelen voor een goed doel met NWV De Witrijt op 4 oktober


Wandelen voor een goed doel met NWV De Witrijt op 4 oktober

21 september 2015

Wandelen voor een goed doel met NWV De Witrijt op 4 oktober Wandelen voor een goed doel met NWV De Witrijt op 4 oktober Wandelen voor een goed doel met NWV De Witrijt op 4 oktober Wandelen voor een goed doel met NWV De Witrijt op 4 oktober

NWV De Witrijt organiseert samen met het Kempisch Inloophuis op zondag 4 oktober alweer haar 9e Kempentocht. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor het Kempisch Inloophuis.



Er is gelegenheid om 5 afstanden af te leggen 3, 8, 16, 24 en 32 km. De route van 3 km. is speciaal bedoeld voor mensen met (kleine) kinderen, maar ook voor hen die door een mogelijke beperking niet in staat zijn een langere afstand te lopen.



Desgewenst wordt begeleiding aangeboden om de route te lopen. De routes voeren door prachtige, deels beschermde, natuurgebieden en gaan voornamelijk over zand-/bospaden. Na de wandeling kunt u gezellig uitpuffen en kletsen in ons clubgebouw.



Het startpunt is ons clublokaal "De Kneup" van SBP Outdoor naast het Bezoekerscentrum Natuurpoort de Witrijt aan de Witrijtseweg 15, 5571 XJ Bergeijk. Vertrektijd: tussen 8.00 en 14.00 uur (24 km. of meer tot 11.00 uur). Uiterste tijdstip van binnenkomst 17.00 uur. Inschrijfgeld: EUR 3,00.
Leden van de KNBLO krijgen EUR 0,50 korting. Voor meer informatie op onze website www.nwvdewitrijt.nl



Wat is het Kempisch Inloophuis? Het Kempisch Inloophuis is een huis voor mensen met kanker en hun naasten of nabestaanden. Mensen kunnen er vrijblijvend binnenlopen voor een praatje, krijgen er informatie en kunnen er deelnemen aan diverse activiteiten. Daarbij staat ontmoeten en ontspannen
centraal. In het Inloophuis vinden daarnaast speciale bijeenkomsten plaats, georganiseerd door patientenverenigingen, eventueel in samenwerking met partners zoals ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, huisartsen, hospices en zorgverzekeraars.



Het Kempisch Inloophuis is (tijdelijk) gevestigd in Gemeenschapshuis Den Tref, Alexanderhof 7, 5527 EH Hapert.