Geslaagd teambuildingsuitje Regio Noord-Veluwe

Gepubliceerd: 21 september 2015

Geslaagd teambuildingsuitje Regio Noord-Veluwe

Onder het motto: `Regio Noord-Veluwe werkt voor jou!' staken wij de handen uit de mouwen voor mensen die met smart op een helpende hand zaten te wachten. Met ongeveer zestig collega's deden we allerlei praktische klussen en sociale activiteiten voor kwetsbare groepen in de samenleving. `Een zeer geslaagde dag, wel wat vochtig', aldus de groep die een tuin opknapte in de stromende regen.

Vrijwilligerswerk via Present

Het gevarieerde aanbod van klussen en activiteiten werd aangeboden door de lokale afdelingen van Stichting Present. Iedereen koos een project dat bij hem of haar paste. De ene groep werkte aan een nieuw geitenhok bij een zorgboerderij voor beginnend dementerende ouderen, terwijl een andere groep een gezellig praatje maakte met jongeren met autisme. Andere activiteiten waren bijvoorbeeld poffertjes bakken en een potje bingo spelen met ouderen.

Ervaringen uitwisselen tijdens pubquiz

Met een voldaan gevoel verzamelden we ons tegen het eind van de (kletsnatte) middag bij de enige Irish Pub op de Veluwe, in hotel Dennenhoeve in Nunspeet. Onder het genot van lekkere hapjes en een drankje wisselden we onze van die middag ervaringen uit. Ondertussen werd er, hier en daar fel, gestreden om de winst in de pubquiz. We kijken terug op een erg geslaagde dag.