Huub Narinx commercieel manager bij L1


Huub Narinx (57) is per 1 oktober 2015 benoemd tot commercieel manager van L1.

Huub Narinx volgt Maurice Benneker op als commercieel boegbeeld van L1. Hij wordt ook lid van het Management Team van de regionale omroep.

Benneker heeft L1 per 1 september verlaten.Narinx werkt op dit moment als zelfstandige en geeft trainingen en workshops over verandermanagement in het bedrijfsleven.

Hij was van 2010 tot 2012 Regiodirecteur Zuid bij Holland Casino, werkte daarvoor 4 jaar als algemeen directeur bij Roda JC en heeft daaraan voorafgaand de directeursfunctie Marketing bij SNS Bank bekleed.

De opdracht aan de nieuwe commercieel manager is om de reclameafdeling van L1 verder te professionaliseren. Ook zal hij door samenwerking met innovatieve partners zorgen voor nieuwe multimediale distributiemogelijkheden voor de reclameboodschappen van adverteerders, om hen nog beter van dienst
te kunnen zijn.Rob Stevens, algemeen directeur van L1: "Ik ben blij dat we deze voor L1 zo belangrijke functie snel hebben kunnen invullen. Zijn brede ervaring, zijn persoonlijkheid en zijn netwerk sluiten uitstekend aan bij de actuele behoefte van L1 op commercieel gebied."