Keukenbazen gezocht - Nieuws - Gemeente Uden


Geplaatst op dinsdag 22 september 2015

Koken is leuk. Gezond koken met lokale producten is nog leuker en lekkerder. Daarom organiseert AgriFood Capital de leukste kookwedstrijd van Nederland voor kinderen: de Keukenbazen Battle 2015. Het idee is simpel: welk team maakt het lekkerste menu met gezonde producten uit de buurt.
Aanmelden voor 25 september via www.keukenbazen.nl.

De `Battle' is voor alle kinderen uit groep 7 en 8 in de gemeenten Oss, Uden, Veghel, Boxmeer, 's-Hertogenbosch en Cuijk. Van elke gemeente gaat een team naar de `Mega Live KookBattle' op 17 oktober in Den Bosch. Hier koken de teams samen met een topkok het menu voor een professionele jury en
50 gasten uit elke gemeente. Het winnende team gaat naar huis met een leuke prijs. Bovendien krijgt de burgemeester van de gemeente waar het winnende team vandaan komt de titel `SmaakBurgemeester van Nederland'.

Heeft u thuis een Keukenbaas?

Kookt uw kind graag? Dan is dit een leuke manier om hem of haar lekker aan de slag te laten gaan met gezond eten, koken en lokale producten. Leerzaam en leuk. Bovendien krijgt het winnende team een leuke prijs. Zij mogen zich namelijk een dag uitleven in de keuken van een toprestaurant!

Keukenbazen is een initiatief van AgriFood Capital in samenwerking met de gemeenten Oss, Uden, Veghel, Boxmeer, 's-Hertogenbosch en Cuijk, de basisscholen en het bedrijfsleven in Noordoost-Brabant.