Maak kennis met platform S@men Beter thuis - Nieuws - Gemeente Uden


Geplaatst op dinsdag 22 september 2015

Op het gebied van zorg wordt steeds meer van uzelf of uw omgeving verwacht. Maar wat als u plotseling wordt geconfronteerd met zorgvragen voor uzelf of een ander? U zoekt vaak tevergeefs naar antwoorden. Dit kost veel tijd en energie. Het nieuwe platform S@men Beter Thuis is opgericht om u
daarbij te ondersteunen. S@men Beter thuis ontwikkelt een gericht digitaal en wijkgericht aanbod om te leren omgaan met deze zorgvragen.

In ontwikkeling

Het platform is nog ontwikkeling. U vindt er nu al veel informatie over de hulpvragen waar u thuis mee worstelt. Met behulp van bijvoorbeeld instructiefilmpjes en verwijzing naar goede websites met antwoorden, kunt u uw weg beter vinden. Kijk op www.samenbeterthuis.nl.

Wat komt er nog aan?

In de toekomst worden de volgende onderdelen toegevoegd:

* Een telefonische en online (mantel)zorghelpdesk.
* Mogelijkheid tot doorverwijzing naar zorg- of welzijnsprofessionals in de wijk.
* Groepsworkshops "tips en adviezen voor zelfzorg thuis" die op wijkniveau kunnen worden aangeboden op verzoek van de inwoners van de wijk.

Kennis maken met het platform

Het platform S@men Beter thuis wordt uitgebreid toegelicht op donderdag 1 oktober van 15.00 - 17.00 uur in Muzerijk, Klarinetstraat 4 te Uden.

Denk mee

We dagen u graag uit om mee te denken met de verdere ontwikkeling! In verband met de beschikbare ruimte en de catering, vinden wij het prettig als u zich aanmeldt. Dat kan via info@samenbeterthuis.nl of telefoonnummer (06) 83 24 09 15.