Gemeente Cranendonck / Actueel / Laatste nieuws / Uitnodiging: Crane..


[IMG]

Het Bravo! College Cranendonck en het Ondernemers Contact Cranendonck (OCC) organiseren een Cranendonckse Bedrijven- en stagemarkt.

De reden: een antwoord bieden op het dreigende tekort aan goed gekwalificeerde medewerkers. De markt wordt op 13 november 2015 gehouden en start om 16.00 uur (tot 19.00 uur). U bent van harte uitgenodigd!

Een loopbaan in Cranendonck!
Het doel van deze markt is om de lokale schoolgaande jeugd het brede aanbod van bedrijven en instellingen binnen onze eigen gemeente te laten zien. Door hen in een vroeg stadium kennis met u te laten maken, vergroten we de kans dat ze op termijn kiezen voor een loopbaan in Cranendonck.

Op zoek naar een stage?
In deze eerste editie ligt de nadruk op VMBO, MAVO-3 en MBO-leerlingen die op zoek zijn naar een snuffel- en/of praktijkstage. De organisatie roept ondernemers op na te denken over de mogelijkheden binnen hun bedrijf en deze te presenteren tijdens onze Bedrijven- en stagemarkt. De organisatie
wil van deze markt een jaarlijks terugkerend evenement maken, met in de volgende edities uitbreiding van deelnemers van hbo-opleidingen en universiteiten.

Meld u aan
Bent u ondernemer? Help ons om van deze eerste Bedrijven- en stagemarkt een succes te maken en meld u aan via het inschrijfformulier op onze site www.occ-cranendonck.nl/stage. Tijdens de afsluitende netwerkborrel (na 19.00 uur) bent u in de gelegenheid contacten te leggen met
college-ondernemers. De locatie van de markt: het Bravo! College Cranendonck, Jan van Schoonvorststraat 1 in Budel.