Op WoonExpeditie? Bekijk Almere Stad vanaf het water!


22 september 2015

Op WoonExpeditie? Bekijk Almere Stad vanaf het water!

[IMG]

Ben jij op zoek (of ken je iemand die op zoek is) naar een nieuw of ander huis? Het kan in Almere, op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 16.00 uur tijdens de eerste WoonExpeditie Almere. De NVM Open Huizen Route, de Landelijke Nieuwbouwdag en de eerste Almeerse Zelfbouwdag vallen dan samen.

Heb je familie of vrienden die misschien wel in Almere willen komen wonen? Nodig ze uit om mee op expeditie te gaan en ontdek wat de woonmogelijkheden zijn.

Ontdek stadsdeel Almere Stad

Dat is wonen waar Oost en West naadloos in elkaar overlopen. Of liever gezegd, stromen, want de ruim opgezette woonwijken liggen volop in het groen en zijn verweven met het vele water dat door de stad loopt. Van stedelijk wonen in het centrum, of daar dicht tegenaan, tot ruim en rustig zelf
bouwen in Noorderplassen. De vele sportlocaties, ruime keuzes uit verschillende onderwijsvormen en een groot winkelaanbod maken Almere Stad tot een complete woonplek. Door de diverse werklocaties en mogelijkheden om thuis te werken is het daarnaast ook een actief stadsdeel.



Bekijk Almere Stad vanaf het water

Stap op 3 oktober in de sloep en leer de stad kennen vanuit verrassend perspectief. De gebiedsmanagers nemen u graag mee in de verhalen die voor de verschillende wijken en buurten zo kenmerkend zijn. Onze ervaren schipper van www.grotesloep.nl neemt u mee op vaartochtjes door de wijken van
ongeveer een uur.



Opstaptijden

10.00 uur van Esplanade, aan het Weerwater, hartje centrum naar Filmwijk.

11.00 uur van Esplanade naar het Beatrixpark, Kruidenwijk.

12.20 uur van Esplanade naar Filmwijk

13.20 uur van Esplanade naar Beatrixpark, door naar Noorderplassen

14.20 uur eindhalte Noorderplassen West, De Waterlinie, Boelijn 70.



Alle informatie rondom de WoonExpeditie Almere is te vinden op de website van HetkaninAlmere en via de evenementenpagina op Facebook.



www.hetkaninalmere.nl/woonexpeditie-almere/ en op Facebook https://www.facebook.com/events/458747290974439/.