29 september 2015 opent het 1 Loket in Noordhoek


Geplaatst: 18-9-2015

Op dinsdagmiddag 29 september wordt het 1 Loket Noordhoek om 15.30 uur op een feestelijk manier geopend in het MFG `d Ouwe school. Het initiatief voor het loket is ontstaan bij de dorpstafel en dorpsavonden in Noordhoek en wordt ondersteund door Surplus en Hoom.

Het 1 Loket Noordhoek

Het 1 Loket moet een informatie- en steunpunt worden voor alle Noordhoekers. Het kan hierbij gaan om kleine, incidentele hulp door een plaatselijke vrijwilliger. Mensen die bereid zijn een keer een dorpsgenoot te helpen met de computer, dokters- of ziekenhuisbezoek, gras maaien, de hond uit
laten, meegaan boodschappen doen enzovoort. Terwijl voor meer gespecialiseerde vrijwilligers- of professionele hulp men terug kan vallen op de organisaties achter 1-Loket.

Inloopspreekuur

Na de feestelijke opening van het 1 loket op 29 september zal er iedere dinsdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur een inloopspreekuur worden gehouden op deze locatie. Tijdens het inloopspreekuur kunnen mensen met een hulpvraag of vrijwilligers met een hulpaanbod terecht en worden zij te woord
gestaan door een van de vrijwilligers. Ook kunt u uw vraag per e-mail stellen aan het 1 loket via: 1loketnoordhoek@ziggo.nl.

Vrijwilligers gezocht!

Het inloopspreekuur op dinsdagmiddag is uiteraard een mooi initiatief en dat het wordt gerund door vrijwilligers is ook prijzenswaardig, maar zonder vrijwilligers kan niemand door het 1 Loket Noordhoek geholpen worden. Daarom is het 1 Loket Noordhoek op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers.
Wilt u incidenteel bijspringen? Ook dan bent u meer dan welkom. Aanmelden kan via e:mail 1loketnoordhoek@ziggo.nl of door te bellen met 06-10156790.

Projecten

* Gebiedsplannen