Samen Doen: uitnodiging inwonersavonden


Uw eigen ideeen voor uw dorp verwezenlijken? Dat doen we samen! Met iedereen die betrokken is werken we aan de leefbaarheid van het dorp.

Eerste bijeenkomst geeft kansen en knelpunten aan

In mei en juni hebben er eerste bijeenkomsten plaatsgevonden waarin per dorp een aantal inwoners heeft aangegeven wat er wel en niet goed gaat met de leefbaarheid in het dorp. Het bloeiende verenigingsleven in combinatie met de vele vrijwilligers in de dorpen is de basis voor de toekomst. Maar
uiteraard zijn er ook zaken nog niet goed en daar moeten we ook mee aan de slag.

Op deze avonden is ook gekeken naar de toekomst van het dorp. Vele maatschappelijke veranderingen brengen nieuwe zorgen, maar ook nieuwe kansen met zich mee. De eerste ideeen en aandachtspunten voor de toekomst zijn dan ook al benoemd: benutten van het talent van onze kinderen, onze ouderen
langer zelfstandig laten wonen, behouden van vrijwilligers, ontlasten van mantelzorgers, iedereen aan het werk en goede samenwerking tussen alle verenigingen.

Werken aan mijn dorp: van idee tot uitvoering...

Hoe geven we uitvoering aan onze ideeen? Wij willen graag alle bewoners, verenigingen, instanties, bedrijven, jong en oud uitnodigen om op de inwonersavonden in oktober samen de volgende stap te zetten. Tijdens deze avond kijken we terug op de vorige bijeenkomst, maar we kijken vooral vooruit.
Welke ideeen kunnen we al concreet maken zodat we ze uit kunnen voeren, en hebben we nog nieuwe ideeen?

Iedereen is welkom op de inwonersavonden

Ook u kunt meedenken en meewerken aan de toekomst van Reusel, Hooge Mierde, Lage Mierde en Hulsel. Samen behouden we de leefbaarheid in het dorp waar we trots op zijn. Kom op in oktober naar de inwonersavond en laat horen wat u belangrijk vindt voor de toekomst.

Data inwonersavonden

Reusel 1 oktober 2015 gemeentehuis 19.30 uur
Hooge Mierde 5 oktober 2015 De Schakel 19.30 uur
Lage Mierde 12 oktober 2015 De Ster 19.30 uur
Hulsel 20 oktober 2015 't Drieske 19.30 uur

Reusel 1 oktober gemeentehuis

Hooge Mierde 5 oktober De Schakel

Lage Mierde 12 oktober De Ster

Hulsel 20 oktober 't Drieske