Mantelzorg themabijeenkomst `Terug naar vroeger'


Op dinsdag 29 september aanstaande van 10.00 uur tot 12.00 uur gaat Steunpunt Mantelzorg terug in de tijd. De bijeenkomst vindt plaats in de Dorpsdagvoorziening Bie Gerda / Kloosterstraat 19a in Meers.

Samen worden herinneringen opgehaald aan de hand van oude foto's en gebruiksvoorwerpen. We praten over de tijd waarin de was op het fornuis werd gekookt en de mijnen nog open waren. Het is leuk om samen terug te gaan in de tijd. Zeker voor mensen die in deze jachtige tijd nog wel eens
terugverlangen naar vroeger en daar nog mooie verhalen over kunnen vertellen. Maar ook voor mensen die door dementie de grip op het heden zijn kwijtgeraakt maar nog wel de oude plaatjes kennen. Teruggaan naar vroeger is voor hen een middel om samen met hun mantelzorger of vrijwilliger de tijd
gezellig door te brengen. Het wordt een gezellige, nostalgische middag. Met lekkere koffie en ouderwetse koekjes bij de thee. Welkom zijn mantelzorgers, degenen voor wie zij zorgen en zorgvrijwilligers van Steunpunt Mantelzorg Zuid. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Geinteresseerden kunnen zich aanmelden bij Steunpunt Mantelzorg Zuid via telefoonnummer 043-321 50 46 of via info@voormantelzorgers.nl.