De Dorpshaven: leven aan en met het water


22 september 2015

De Dorpshaven: leven aan en met het water

foto dorpshaven

De Dorpshaven. De naam zegt het eigenlijk al. Hier leef je aan en met het water. Wandel rond, door de straatjes over de `boulevard' naar de haven en het `jaagpad' met de mooie bomenrij. De verkoop van de koophuizen en zelfbouwkavels in de Vaartuinenbuurt (bovenin Nobelhorst) gaan voor het
einde van dit jaar nog in verkoop!

In De Dorpshaven is de variatie aan huizen groot. Van stoer pakhuis tot charmante havenmeesterwoning en vriendelijk gezinshuis. Of bouw je liever zelf jouw huis op een van de mooie zelfbouwkavels in De Dorpshaven? Zie jij jezelf hier al wonen, dan is De Dorpshaven echt wat voor jou!

De verkoopprijzen van de koophuizen en de zelfbouwkavels staan nog niet vast maar voor de rijhuizen kan je uitgaan van verkoopprijzen vanaf ongeveer EUR 170.000,- v.o.n. De grotere havenhuizen starten bij ongeveer EUR 280.000,- v.o.n. (prijzen onder voorbehoud).

De grootte van de zelfbouwkavels varieren van 200 tot 350 m2. Een zelfbouwkavel is al te koop vanaf ongeveer EUR 78.000,- tot EUR 142.000,- (prijzen onder voorbehoud).

Meer weten? Kom dan langs bij de Najaarsmarkt in Nobelhorst op zaterdag 3 oktober! Op het Woonplein kom je meer te weten over dit nieuwe plekje in Nobelhorst.