Infomarkt voor patienten met hoofd-halskanker

Categorie : Overig

Datum : 22 september 2015

Tijdstip : 14:00 - 18:00 uur

Lokatie : LUMC, Boerhaaveplein

Organisator : afdelingen KNO en MKA

In het kader van de Europese Hoofd-Halskanker Awareness Week 2015 organiseert het LUMC deze Informatiemarkt voor patienten met hoofd-halskanker en/of naasten.

Omschrijving

In Europa is hoofd-halskanker de 6^e meest voorkomende soort kanker. In 2012 werd de diagnose in Nederland 2999 keer vastgesteld. Toch is bij de meeste Nederlanders nog niet eens bekend dat kanker ook in het hoofd-halsgebied kan voorkomen.

Op 22 september aanstaande organiseert het LUMC een informatiemarkt voor u als patient en/of naaste.

Van 14 tot 15.30 uur kunt u bij verschillende stands terecht voor informatie over bijvoorbeeld tracheostomamiddelen, voeding en mondverzorging.

Vanaf 15.00 uur kunt u deelnemen aan de workshop koken die georganiseerd word door de centrale keuken van het LUMC. (Max. aantal deelnemers: 20*)

Onze koks stellen tijdens deze workshop hun kennis en expertise ter beschikking om u te helpen met handige tips over verschillende bereidingswijzen en technieken en praktische adviezen over hoe u de smaak van verschillende producten en gerechten beter tot zijn recht laat komen.

Wanneer u en/of uw naaste wil deelnemen aan de workshop dit graag vermelden bij uw aanmelding. Inschrijving gaat op basis van binnenkomst.

Meer informatie

Aanmelden kan tot 10 september 2015 via mailadres w.gerritsen@lumc.nl of via telefoonnummer 071-5263717 (ma, di, do)