Nog meer deelnemers Vlaardingen Proeft! bekend

Persbericht

22 september 2015

Nog meer deelnemers Vlaardingen Proeft! bekend

Het lekkerste evenement van Vlaardingen

Op (koop)zondagmiddag 4 oktober organiseren ondernemers uit de binnenstad samen het nieuwe culinaire evenement Vlaardingen Proeft! Er zijn weer nieuwe deelnemers bekend die de bezoekers gaan verrassen met hun specialiteiten. Restaurants Westkaai en Flavors, Hema en La Place doen ook mee. Ook Hommerson Casino’s gaat u kennis laten maken met hun keuken. Eerder was al bekend dat bezoekers kunnen genieten van allerlei lekkers van BRLN, Delphi, SushiA20, Malle Babbe, Thai Spicy, D’Oude Stoep, Lunch, Pie & Giftshop Veerplein18, Puur Natuurlijk Bio/Bcooking, Deltahotel/Hosman Frères en Yummies. De Kroepoekfabriek zorgt voor gezellige muziek.

Vlaardingen Proeft! is een gezellige middag uit voor de liefhebbers van lekker eten en drinken. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers van het evenement op het Veerplein en de Westhavenplaats op vertoon van hun toegangskaartje genieten van allerlei lekkers van verschillende Vlaardingse horecabedrijven. De lokale horeca laat zichzelf van zijn beste kant zien door specialiteiten van het desbetreffende bedrijf te presenteren. Tegelijkertijd kunnen de bezoekers genieten van live muziek. Heerlijk genieten dus van eten op de verschillende pleinen in Vlaardingen die voor één middag worden omgetoverd tot pop-up restaurants met terrassen. Een uitstekende gelegenheid om een middagje shoppen op deze koopzondag te combineren met het beste van Vlaardingen op culinair gebied!

Kaartverkoop

De toegangskaartjes zijn prettig geprijsd; voor slechts €12,50 kunt u een hele middag bij alle deelnemers iets lekkers halen. Toegangskaarten voor Vlaardingen Proeft! te koop bij BRLN (Westhavenkade 1-3), fietsenzaak Van Kortenhof (Veerplein 8), Lunch, Pie & Giftshop Veerplein18 (Veerplein 18), feestwinkel Party-eiland (Gedempte Biersloot 42). De toegangskaart wisselt u op de dag zelf in voor een stempelkaart bij de gastheer/vrouw op het Veerplein of de Westhavenplaats, waarmee u dan de hapjes en drankjes kunt halen. Er zijn slechts 400 kaartjes beschikbaar, waarvan een groot deel is verkocht en op = op, dus wacht niet te lang meer met kaarten kopen. Voor meer informatie: Facebook.com/vlaardingenproeft