23-09


* Nieuwsoverzicht
* Bekendmakingen
* Digitale Informeel

Nieuws

actueel historie

Datum Nieuwsbericht
23-09 Hoe veilig is uw woning?
23-09 Lokaal innovatiefonds opengesteld
23-09 Aanbod kortdurende opvang vluchtelingen
23-09 De gebiedscooerdinator, wie kent hem niet?
23-09 De gemeente aanwezig tijdens Duuve te Gek!
22-09 Regiovoorstel inpassing A15/A12
18-09 Aanbod crisisnoodopvang vluchtelingen
16-09 Werkzaamheden kruispunt Kastanjelaan - Dennenlaan
09-09 Viert u Burendag op vrijdag 26 of zaterdag 27 september a.s.?
09-09 Asfaltonderhoudwerk

* home
* actueel
* nieuws
* de gebiedscooerdinator, wie kent hem niet?

Zoekresultaten

Wordt geladen...

De gebiedscooerdinator, wie kent hem niet?

Twee jaar geleden is hij begonnen als gebiedscooerdinator in onze gemeente: Glen van Gene. Voor velen in de dorpen en wijken inmiddels een vertrouwde naam en een bekend gezicht. Hij staat altijd open voor een goed gesprek, weet wat er speelt in de wijken en gaat altijd uit van de
mogelijkheden. Zo is hij de schakel tussen de inwoners en de gemeentelijke organisatie. Iedereen met ideeen over leefbaarheid kan bij hem terecht.

Evaluatie

De gemeente wil nu graag de functie van gebiedscooerdinator evalueren. Op basis van die evaluatie kan de gemeente bepalen of de functie in deze vorm blijft bestaan of dat er wellicht behoefte is aan meer gebiedscooerdinatoren.

Heeft u de afgelopen tijd contact gehad of samengewerkt met Glen? Dan horen we graag wat uw ervaringen zijn. Wat zijn de successen en de uitdagingen? Waar moeten we als gemeente rekening mee houden en kan deze functie als voorbeeld dienen voor de nieuwe rol van de gemeente in de samenleving?

Inloop

We waarderen het zeer als u ons hierover wil vertellen. Speciaal hiervoor is er op 29 september van 17.00 tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst in het Wijkhuis van Droo, Fuutstraat 42 te Duiven. Medewerkers van de gemeente zitten er klaar met koffie en thee en wat lekkers. Loop gerust binnen
wanneer het u uitkomt, we zien u graag!