Bezoek het tabletcafe van bibliotheek Valkenswaard


Vragen over iPad of tablet? Samen met andere tabletbezitters nieuwe apps ontdekken en tips en trucs delen? Kom dan naar het iPad/tabletcafe van Bibliotheek De Kempen.

Onder deskundige begeleiding ontdekken deelnemers op welke manieren ze de iPad of tablet slimmer of beter kunnen gebruiken. Men kan bibliotheek-apps en andere apps downloaden en leren kennen, en met andere gebruikers tips en trucs uitwisselen.

Bibliotheek De Kempen organiseert in diverse vestigingen en op verschillende momenten een gratis toegankelijk iPad/tabletcafe. Het cafe vindt plaats onder begeleiding van vrijwilligers en medewerker van de bibliotheek. Het is geen cursus; de deelnemers delen voornamelijk ervaringen met elkaar
en kunnen vragen stellen aan de begeleiders.

In Valkenswaard bent u iedere dinsdagochtend van harte welkom van 10:00u tot 12:00u. Het tabletcafe vindt plaats in het theatercafe van de Hofnar.

Meer informatie staat op http://www.bibliotheekdekempen.nl/. Bibliotheek De Kempen streeft ernaar om in steeds meer vestigingen een iPad/tabletcafe te organiseren. Van tevoren aanmelden wordt gewaardeerd.