Informatiebijeenkomst herziening subsidiestelsel


De gemeente Cuijk gaat het subsidiestelsel herzien. Dit gebeurt in samenwerking met verenigingen en organisaties. Voor de zomervakantie zijn er daarom drie thema bijeenkomsten georganiseerd. Veel verenigingen hebben toen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun zorgen te uiten maar zeker
ook de kansen te benoemen die het nieuwe subsidiestelsel gaat bieden. Daarnaast werden ideeen uitgewisseld over de invulling van de basissubsidie.

Klankbordgroep

Een aantal vrijwilligers van deze verenigingen heeft in een klankbordgroep daarna nog verder nagedacht over de de invulling van de nieuwe subsidievorm: de stimuleringssubsidie. Ook dit waren inspirerende bijeenkomsten met mooie input vanuit het verenigingsleven!

Presentatie concept subsidiestelsel

Deze input hebben we verwerkt in een concept subsidiestelsel dat we graag met u willen delen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd op donderdag 1 oktober 2015 van 19.30 - 21.00 uur in Partycentrum De Bond (Beversestraat 18, 5431 SH Cuijk).

Aanmelding

Om organisatorische reden vragen wij u om uiterlijk maandag 28 september 2015 aan ons door te geven of u aanwezig wilt zijn. Dit kan per mail: maria.thijssen@cgm.nl.

Vanwege het grote aantal genodigde organisaties kunt u zich maximaal met 2 personen aanmelden.

Meer informatie over de herziening van het subsidiestelsel kunt u vinden op de website www.cuijk.nl.

We zien u graag op 1 oktober!