Inloopavond Poederoijen


Laatste update: 23 september 2015.

Samen met het Projectbureau Herstructurering Tuinbouw Bommelerwaard hebben we plannen om vrachtverkeer te weren uit de Egter van Wissekerkeweg zodat de weg veiliger wordt.

We zorgen daarvoor eerst dat het vrachtverkeer gemakkelijk kan omrijden. Inwoners van Poederoijen en geinteresseerden zijn van harte welkom op de inloopavond op 14 oktober 2015 bij Kwekerij Waalzicht aan de Egter van Wissekerkeweg 14 in Poederoijen.

Programma inloopavond

Tijdens de inloopavond lichten wij de verschillende mogelijkheden toe om het vrachtverkeer te weren. We leggen ook uit binnen welke kaders we de oplossingen mogelijk zijn. Wij bespreken vervolgens graag samen met u welke maatregel uw voorkeur heeft en welke wensen en/of suggesties u heeft.
Vanaf 19.15 bent u van harte welkom. De avond start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen.

Vragen?

Heeft u vragen over deze brief? Neemt u dan contact op met het Projectbureau Herstructurering Tuinbouw Bommelerwaard. U bereikt hen via telefoonnummer 0418 681695 of via info@tuinbouwbommelerwaard.nl.