Zondag 27 september eerste Truck Tour


23 september 2015
Vrachtwagens van afvalstoffendienst

Op zondag 27 september is er voor het eerst een Truck Tour in 's-Hertogenbosch. Deze is voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. De Afvalstoffendienst van gemeente 's-Hertogenbosch organiseert de toertocht. In totaal rijden 55 cliionten van Cello mee met 40 vuilniswagens.
Met de tocht willen de vuilnismannen de cliionten een dag om nooit te vergeten bezorgen. De Truck Tour start om 14.00 uur en duurt zo'n twee uur.

Route

De Truck Tour begint op het terrein van Cello, locatie De Binckhorst, in Rosmalen. Vanuit De Binckhorst rijden de wagens dwars door Rosmalen. Via de Bruistensingel gaan ze naar de Lagelandstraat en dan via de Oostwal naar de Hekellaan. Verder gaat de route via de Zuidwal, de Spinhuiswal, de
Parklaan en het Wilhelminaplein (Heetmanplein). Bij het Jeroen Boschziekenhuis draaien de vuilniswagens de Randweg op. Ze rijden verder via de Magistratenlaan naar Orthen. Daarna via de Maaspoortweg en de Harendonkweg de snelweg op en terug naar De Binckhorst.

Veiligheid

Gemeente 's-Hertogenbosch zet 10 verkeersregelaars in. Zo kan de colonne op een veilige manier de route rijden.

Vrijwilligers

Aan de Truck Tour werken vrijwillig de medewerkers van de Afvalstoffendienst, Cello, JABO Bedrijfskleding, De Kledingcalculator, Start People en Twins Bedrijfscatering mee.

Links:

* www.afvalstoffendienst.nl
* www.facebook.com/afvalstoffendienst