Ga mee "Uit met ouders" op 8 oktober 2015


Op 8 oktober 2015 organiseren de vijf gemeenten in het Land van Cuijk samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) "Uit met ouders!". Speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Een kijkje in het uitgaansleven speciaal voor ouders en verzorgers. De kinderen
blijven dus een keer thuis! "Uit met ouders!" is een van de vele informatieve en leuke activiteiten tijdens de Week van de Opvoeding.

Interactief op de hoogte

Stappen, lekker dansen en flirten met een drankje in de hand. Veel jongeren kijken wekelijks uit naar het weekend. Veel ouders en opvoeders zijn daarentegen toch wat ongerust. Krijgt mijn vijftienjarige drank aan de bar? Hoe schadelijk is drinken voor mijn kind? Mag mijn puber overal binnen?
Tijdens een avondje uit krijgen ouders op een interactieve manier antwoord op deze en nog veel meer vragen. Van kinderartsen en medewerkers van horecagelegenheden bijvoorbeeld. En tijdens workshops van Novadic-Kentron, de GGD en de politie.

Meld je snel aan!

Uit met ouders! vindt plaats op 8 oktober 2015 in Sint Anthonis en duurt van 18.45 uur tot ongeveer 22.15 uur. Het programma bestaat onder andere uit workshops en een bezoek aan verschillende uitgaansgelegenheden. Vorig jaar was "Uit met ouders!" een groot succes en een echte eyeopener voor
veel ouders. Meld je dus snel aan via info@cjglandvancuijk.nl. Vermeld ook met hoeveel personen je komt en wat de leeftijd is van je kind(eren). Deelname is gratis.