Gewapende overval op horecagelegenheid


Gewapende overval op horecagelegenheid

Laatste update:
23-09-2015 | 10:29

Soest - Op dinsdag 22 september pleegden drie verdachten een gewapende overval op een horecagelegenheid aan de Nieuweweg. Er raakte niemand gewond. Het drietal wist een geldbedrag buit te maken.

Rond 21.30 uur kwamen drie jongemannen, die hun gezichten hadden bedekt, de zaak binnen. Onder bedreiging van wapens wisten zij een geldbedrag buit te maken. Daarna verlieten zij de zaak. Het drietal rende weg het voetpad op tussen de flats van de Weegbreestraat.

Burgernet

Een Burgernetactie werd gestart waarin deelnemers werd gevraagd mee uit te kijken naar de jongemannen. Diverse agenten stelden een onderzoek in en zochten in de omgeving naar de overvallers. De Burgernetactie en het zoeken naar de overvallers leverde geen resultaat op.

Signalementen

Dader 1 met wapen: een negroide jongeman tussen de 16 en 18 jaar oud, lengte ongeveer 1.80 m., mager postuur, zwarte kleding. Hij sprak accentloos Nederlands.
Dader 2 met wapen: een negroide jongeman, tussen de 16 en 18 jaar oud, lengte ongeveer 1.80 m., mager postuur.
Dader 3 ook een jongeman, tussen de 16 en 18 jaar oud, iets kleiner dan dader 1 en 2. Meer gegevens over hem zijn niet bekend.

Informatie melden

De recherche wil graag in kontakt komen met eventuele getuige(n). Men kan bellen naar het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.