Kans op keukenmachine of e-reader met inleveren van uw grof afval!


Vrijdag 9 oktober is de Dag van de Duurzaamheid. Van 3 tot 9 oktober is het actieweek.

Ook het scheiden van grof afval is duurzaam. Want uw afval vormt de basis voor nieuwe producten. Lever daarom uw grof afval in op het afvalbrengstation aan de Zijperweg 12 in Schagen. Als u dat doet tussen zaterdag 3 en vrijdag 9 oktober 2015 maakt u kans op een Jamie Oliver keukenmachine of
een Kobo e-reader.


Prijsuitreiking

Wanneer u uw grof afval samen met de actiekaart inlevert op het afvalbrengstation tussen zaterdag 3 en vrijdag 9 oktober, maakt u kans op een Jamie Oliver keukenmachine of een Kobo e-reader. De actiekaarten zijn vanaf 30 september verkrijgbaar bij de gemeentebalie en het afvalbrengstation.
Vrijdag 9 oktober worden aan het einde van de dag de twee prijswinnaars getrokken. Op zaterdag 10 oktober is de prijsuitreiking op het afvalbrengstation in Schagen. Meer informatie over deze actie en de voorwaarden vindt u op www.indegoeiebak.nl.

Afval scheiden. Samen halen we eruit wat erin zit
Meer dan 70% van het grof afval dat het afvalbrengstation inzamelt, wordt hergebruikt. Zo wordt van een oude plastic tuinstoel weer een plastic speelgoedauto gemaakt en vind je een oude autoband weer terug in het kunstgrasveld op een sportpark.

Afvalbrengstation Schagen
Zijperweg 12
1742 NE Schagen

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag van 08.30 tot 16.15 uur
Zaterdag van 08.00 tot 14.30 uur