Premie 'Meer Met Minder' in alle woonkernen van gemeente Sluis


Sinds begin 2015 bestaat de mogelijkheid om een premie van EUR 750,- aan te vragen voor het energiezuinig maken van uw woning.

Tot op heden geldt deze mogelijkheid uitsluitend voor de woonkernen Aardenburg, Breskens, Cadzand-Dorp, Eede, Groede, Hoofdplaat, Nieuwvliet-Dorp, Oostburg, Retranchement, Schoondijke, Sint Kruis, Sluis, Waterlandkerkje, IJzendijke en Zuidzande.

Vanaf 1 oktober 2015 kunnen ook inwoners uit de overige woonkernen in de gemeente Sluis in aanmerking komen voor de premie. Uiteraard geldt de regeling zolang er budget is. Voorwaarde is dat men zowel eigenaar als bewoner is van het pand waaraan de maatregelen getroffen worden.



Meer Met Minder

Meer Met Minder is de nationale energiebesparingsaanpak voor bestaande woningen en andere gebouwen. Het is een gezamenlijk initiatief van de overheid en bouw-, installatie- en energiebedrijven.

Doel van de aanpak is om bestaande woningen en gebouwen in Nederland gemiddeld 20 tot 30% energiezuiniger te maken. De regeling ging in de gemeente Sluis van start in Oostburg vanuit het project Aantrekkelijk Oostburg. Vanwege het succes is de regeling uitgebreid naar meerdere kernen en nu dus
naar heel de gemeente Sluis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.energielabelvoorwoningen.nl, www.meermetminder.nl en www.gemeentesluis.nl. Ook kunt u contact opnemen met een van de contactpersonen van de gemeente Sluis: Elly Verhaeghe (everhaeghe@gemeentesluis.nl, tel. 140117) of Johan
Gerrits (jgerrits@gemeentesluis.nl, tel. 140117).