Geeft u ook een Straatkrant cadeau?


Gepubliceerd op: 23 september 2015
Wethouder Herbert Raat en raadslid Stieneke Kruijer kochten maandag jongstleden 42 straatkranten bij verkoper Dan. Hij staat 7 dagen per week bij de Albert Heijn in Bovenkerk en probeert zo wat geld te verdienen. Bovendien bouwt hij op deze manier (weer) een basis op van ritme, sociale
contacten en zelfrespect.
Wethouder Raat met straatkrant

Cadeau

Alle amstelveense raadsleden en collegeleden van burgemeester en wethouders krijgen een straatkrant cadeau van de wethouder en het raadslid. Oproep aan hen is om een dezer dagen zelf ook een exemplaar te kopen en deze cadeau te geven aan een buurman, vriend of kennis woonachtig in Amstelveen.
Als zij op hun beurt weer hetzelfde doen komt een grote groep Amstelveners op een laagdrempelige manier in aanraking met de Straatkrant. De verkoop wordt zo bevorderd en het sociale ondernemerschap direct beloond.

Doe mee

Het zou mooi zijn als ook u een Straatkrant koopt en cadeau geeft. Zo komt het initiatief vanuit verschillende hoeken van de samenleving in beweging en mobiliseren we zoveel mogelijk `vrienden' van de Straatkrant.

Amstelveense verkooppunten

Z! verschijnt sinds 1995 en wordt gedistribueerd aan circa 170 zelfstandige verkopers. Zij kopen de krant bij Z! in voor EUR 1,10 en verkopen deze op straat voor EUR 2. De verkopers zijn zzd'ers - zelfstandigen zonder dak - en verdienen per verkochte krant 90 eurocent. In Amstelveens kunt u
op 7 locaties een straatkrant kopen: AH Bourgondische Laan, AH Maalderij, AH Groenhof, AH Westwijkplein, AH Westelijk Halfrond, Deen Bankrashof, en Jumbo Groenhof.

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

Wilt u meer weten?

* Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen
* Bel ons op: (020) 540 49 11
* Contactformulier
* gemeente@amstelveen.nl
* Openingstijden per balie
* Routebeschrijving
* Volg Gemeente Amstelveen op Twitter
* Volg Gemeente Amstelveen op Facebook
* Inschrijven voor de nieuwsbrief: nieuwsbrief@amstelveen.nl