Opening nieuwe locatie Vrijwilligerscentrale


Vrijwilligers en organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen een beroep doen op de vrijwilligerscentrale Voerendaal. Op zaterdag 3 oktober opent de vrijwilligerscentrale in Voerendaal haar deuren op een nieuwe locatie, in de Bibliotheek van Voerendaal (furenthela 17). Het wordt een
feestelijke opening met dag hapjes, ballonnen, kleurplaten, leuke gadgets. Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur.

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weet u nog niet precies wat u wilt en kunt? Dan kunnen wij u, onder het genot van een kopje koffie, helpen bij het vinden van een geschikte plek. U vertelt ons over uw kennis, interesses en vaardigheden en vervolgens kunnen u wij u informatie geven
over vrijwilligersvacatures en -organisaties die bij u passen. Elke maandag en donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u bij ons terecht.

Weet u al precies wat u wilt en wilt u snel op zoek naar een vrijwilligersvacature? Maak dan gebruik van onze digitale vacaturebank op www.vrijwilligerswerkparkstad.nl.