Raadsvergadering 30 september 2015


Gepubliceerd op: 23 september 2015
Op woensdag 30 september vergadert de gemeenteraad. Op de agenda staat onder andere de ontwikkelvisie Scheg en de marktverordening 2016. Ook de herijking minimabeleid wordt besproken.

Bekijken agenda en vergaderstukken.

De agenda van de raadsvergadering van 30 september ziet u hieronder. Voor een toelichting op de agendapunten en de bijbehorende vergaderstukken klikt u hier.

Bent u in het bezit van een iPad? Dan kunt u de agenda, de toelichting en de vergaderstukken ook raadplegen met de gratis app iBabs. Bij het installeren van deze app wordt gevraagd om enkele gegevens. Bij site vult u 'amstelveen' in. De login-naam is 'burger' en het wachtwoord is eveneens
'burger'.

Vergadering bijwonen

De vergadering van de raad is openbaar. Als u de vergadering wilt bijwonen, bent u van harte welkom op de publieke tribune in de raadzaal op het raadhuis. De raadsvergadering begint om 20.00 uur.

Vergadering volgen via internet en RTV Amstelveen

Om de vergadering via internet te volgen klikt u op het tijdstip van de vergadering op de volgende link: Live-uitzending raadsvergadering

Er opent een afspeelprogramma, waarmee u de vergadering live in beeld en geluid kunt volgen. U kunt de vergadering daar ook op een later tijdstip bekijken.

De raadsvergadering wordt ook live uitgezonden door RTV Amstelveen.

Besluitvorming raad volgen via Twitter

De besluiten die de raad tijdens de vergadering neemt, kunt u lezen op Twitter. Ga daarvoor naar www.twitter.com/raadamstelveen.

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

Wilt u meer weten?

* Laan Nieuwer-Amstel 1, 1182 JR Amstelveen
* Bel ons op: (020) 540 49 11
* Contactformulier
* gemeente@amstelveen.nl
* Openingstijden per balie
* Routebeschrijving
* Volg Gemeente Amstelveen op Twitter
* Volg Gemeente Amstelveen op Facebook
* Inschrijven voor de nieuwsbrief: nieuwsbrief@amstelveen.nl