Vrijwilligersprijs Grootegast 2015: de lijnen zijn geopend!


De gemeente Grootegast erkent de waarde van het vrijwilligerswerk en wil haar waardering graag uiten. Want waar zouden we zijn zonder vrijwilligers? Vrijwilligerswerk is van onschatbare waarde voor de samenleving.

Net als voorgaande jaren zal daarom de gemeentelijke vrijwilligersprijs weer worden uitgereikt. Tijdens een feestelijke avond zal wethouder Sjabbo Smedes bekendmaken wie dit jaar met deze prijs naar huis zal gaan. En daarvoor hebben we uw hulp nodig!

Wie verdient de prijs dit jaar?

Kent u iemand in de gemeente die zich buitengewoon inzet of heeft ingezet als vrijwilliger? Het mag ook een groep vrijwilligers zijn of een maatschappelijk stagiaire. Nomineer hen! Ook als u dit in voorgaande jaren al heeft gedaan en de keuze toen op iemand anders is gevallen. Nieuwe ronde,
nieuwe kansen!
Er zijn drie categorieen waarvoor een prijs is:
- Een groep vrijwilligers
- De vrijwilligers die `alleen' werkt
- Een nieuw initiatief. In de veranderende samenleving wordt het werk van een vrijwilliger nog belangrijker. Hierin zijn inwoners inventief en starten met iets nieuws. Zo'n nieuw initiatief willen we ook graag belonen.

Breng uw stem uit!

Stemmen kan online via dit formulier. Een papieren stemformulier kunt u afhalen bij het Zorgloket, De Schalck 1 te Grootegast. De sluitingsdatum voor nomineren is 20 oktober 2015. Daarna kiest de jury de winnaar van de gemeentelijke Vrijwilligersprijs 2015, die wordt uitgereikt tijdens de
feestelijke avond op 19 november 2015 in de Rotonde in Niekerk!