Beursvloer Woerden


Geschreven op: 23-09-2015 Gewijzigd op : 23-09-2015

beursvloer woerden 2014 website.jpg

beursvloer 2014

Woerdense ondernemers tonen zich graag lokaal betrokken. Maar wat willen zij doen en waar hebben maatschappelijke organisaties (bijv. verenigingen of stichtingen) behoefte aan? Op 8 oktober as organiseert Samen voor Woerden voor de 7e keer de Beursvloer.

Op de Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod in de meest brede zin. Bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer.

Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Uiteraard stellen zij hier iets tegenover. Bedrijven hoeven hun financiele middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere
mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen. Er wordt gematcht!

En in de `Schatkamer' van de Beursvloer Woerden kunt u kennis maken met lokale fondsen en subsidieverstrekkers. Natuurlijk wordt er op deze beursvloer gehandeld met gesloten beurzen. Maar informatie over het verwerven van fondsen en subsidies kunt u hier wel krijgen. Dit alles met als doel, de
Woerdense samenleving te versterken!

* Wanneer: 8 oktober 2015, 16.00 - 18.00 uur
* Locatie: Gerritse IJzerwaren, Industrieweg 2A (t.o. ALDI), Woerden

Informatie en aanmelden: www.beursvloerwoerden.nl of neem contact op met Jacqueline Engelhard, beursvloermanager: info@samenvoorwoerden.nl / T 06 81 23 01 67.