Film History's Future genomineerd

In de zomer van 2014 zijn in het hoofdgebouw van RMC Groot Klimmendaal een aantal scenes opgenomen voor de film History's Future van regisseur en kunstenaar Fiona Tan. De film is een van de acht films die genomineerd zijn voor een Tiger award. In History's Future raakt de hoofdpersoon na een overval zijn geheugen kwijt als gevolg van een hersenletsel. Hij besluit zijn thuis en zijn vrouw te verlaten om vervolgens op reis te gaan door Europa, waar hij nieuw inzicht krijgt in de complexiteit van gevoelens die aanwezig zijn in het Europa van de 21^e eeuw. Tijdens zijn reis belandt hij in allerlei vreemde, verhelderende en soms komische situaties.

Acteurs Mark O'Halloran en Denis Lavant spelen de hoofdrollen in History's Future.In de film moet de hoofdrolspeler voor zijn hersenletsel revalideren. Hij bezoekt een behandelaar en een dokter in gezelschap van zijn vrouw. Deze scenes zijn vorig jaar opgenomen in het hoofdgebouw van RMC Groot Klimmendaal in Arnhem.

De rest van de film History's Future is opgenomen in Barcelona, Duitsland, Parijs en Dublin. Zo heeft de filmcrew langs verschillende locaties binnen Europa gereisd voor de opnames. Een exacte datum voor de release van de film is nog niet bekend, wel is bekendgemaakt dat de film uitkomt aan het begin van 2016.