Wens in vervulling: Delano ontmoet dj’s van 3FM

PERSBERICHT

Hengelo, 23 september 2015

Wens in vervulling: Delano ontmoet dj’s van 3FM

Door Stichting Kans voor een Kind zag Delano Wardenaar (15 jaar) uit Losser zijn grootste wens in vervulling gaan. Een ontmoeting in de studio van 3FM in Hilversum met de dj’s Timur en Ramon. Delano is een grote fan van hun radioprogramma dat dagelijks tussen 12.00 en 14.00 uur wordt uitgezonden.

Delano is geboren met een cerebrale parese en zit in een rolstoel. Hij is helemaal gek van 3FM. Zelf heeft hij een soort studiootje thuis waar hij vele uren doorbrengt. Een ontmoeting met zijn grootste idolen, de dj’s Timur en Ramon, was dan ook zijn grootste wens. En die werd gisteren, 22 september , vervuld. Delano mocht tussen 13.00 en 14.00 uur samen met Timur en Ramon aanwezig zijn in de studio en de dj’s lieten hem meerdere keren aan het woord tijdens de uitzending. “Het was geweldig, ik mocht in de studio zitten bij Timur en Ramon en zelfs de telefoon opnemen van een luisteraar. Dit vergeet ik nooit meer!”, aldus Delano die nog steeds glunderend nageniet van zijn avontuur.

De wens van Delano is aangevraagd door Jorieke, begeleidster van het gezin. Zij was samen met de moeder van Delano en Monique Hoogma van Kans voor een Kind aanwezig in Hilversum. Zij mochten hem vanuit een nabij gelegen ruimte zien en de radio-uitzending horen. Stichting Kans voor een Kind is een Twentse stichting die individuele wensen vervult van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte, of door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Ook deze kinderen hebben recht op geluk. Stichting Kans voor een Kind wil aan dat geluk bijdragen door een hartenwens in vervulling te laten gaan en daarmee een kind gelukkig te maken.