Politie zoekt nieuwe getuigen overval


Politie zoekt nieuwe getuigen overval

Laatste update:
24-09-2015 | 10:54

Soest - Uit het onderzoek naar de overal op het afhaalrestaurant Kim-On aan de Nieuweweg is gebleken dat de verdachten zicht eerder ophielden op de Eigendomweg. De politie zoekt nieuwe getuigen.

Op dinsdag 22 september rond 21.30 uur kwamen drie jongemannen, die hun gezichten hadden bedekt, de zaak binnen. Onder bedreiging van wapens wisten zij een geldbedrag buit te maken. Daarna verlieten zij de zaak. Het drietal rende weg het voetpad op tussen de flats van de Weegbreestraat.

Voorverkenning

Uit het onderzoek is gebleken dat de drie daders kort daarvoor bij een horecagelegenheid op de nabij gelegen Eigendomweg hebben gestaan. Mogelijk hebben zij in de omgeving een voorverkenning uitgevoerd of het voornemen gehad deze zaak te overvallen. De horecazaak op de Eigendomweg was echter
al gesloten. De politie sluit niet uit dat passanten de drie verdachten daar al hebben zien staan of lopen. Deze getuigen worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Voor de signalementen wordt verwezen naar het eerder uitgebrachte persbericht.