Arrow gekozen als Europese distribiteur van FireEye


24 September 2015

Houten, 24 september 2015 - Arrow Electronics, Inc. (NYSE: ARW) maakt bekend dat het is aangesteld als geautoriseerde distribiteur van FireEye in Europa. Arrow en FireEye hebben een overeenkomst gesloten, waarbij Arrow de cyber security-oplossingen van FireEye op grote schaal in de regio gaat
aanbieden.

FireEye,_Inc._logo"We zien al jaren een stijgende lijn in het aantal cyberdreigingen in Europa, bij bedrijven van alle soorten en maten," aldus Nik Churchley, directeur channel sales EMEA bij FireEye. "Om deze trend tegen te gaan, willen we onze cyber security-oplossingen zo breed mogelijk
beschikbaar maken. Het grote bereik van Arrow in Europa helpt daarbij. Met haar goede positie in het IT-resellerkanaal helpt Arrow onze software bij partners te introduceren en zo meer groei en inkomsten voor hen te realiseren."

De nieuwe overeenkomst betekent dat Arrow en FireEye gaan samenwerken om bestaande markten te versterken en nieuwe gebieden en snel groeiende sectoren te betreden. Arrow gaat direct het kanaal ondersteunen door:

* Het leveren van een uitgebreid team van FireEye-specialisten, om door heel Europa nieuwe en bestaande FireEye-resellers, service- en softwareleveranciers en systeemintegratoren te ondersteunen.
* Het ondersteunen van inspanningen van het kanaal om marktaandeel te vergroten en winst te behouden, dankzij programma's die vraag genereren en het bijhouden van deals.
* Het kanaal de mogelijkheid te bieden om het gehele FireEye-portfolio te verkopen, door toegang te bieden tot response readiness assesments, incident response, compromise assesments en diensten die zijn bedoeld om de inkomsten uit producten te verhogen.
* Het aanbieden van concurrerende financierings- en leaseopties.
* Het investeren in demoapparatuur voor laboratorium- en proof-of-concept-activiteiten, zodat FireEye-partners in Europa alle nieuwe ontwikkelingen en kansen op de voet kunnen volgen.

"Als Value Added Distributeur voorzien wij het kanaal van oplossingen, diensten, educatie en strategische ondersteuning, met als doel de security van hun klanten te verzekeren", aldus Bart van Rheenen, Managing Director Benelux bij Arrow ECS. "FireEye is hierbij een perfecte aanvulling op ons
portfolio, waarmee we klanten complete security-oplossingen kunnen aanbieden, onafhankelijk van de sector waarin ze actief zijn."

Arrow gaat FireEye distribueren in Belgie, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Italie, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

Over Arrow
Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriele en commerciele gebruikers van elektronische componenten en enterprise computing oplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan 100.000 fabrikanten van apparatuur,
contract fabrikanten en commerciele klanten via een wereldwijd netwerk dat uit meer dan 460 locaties in 56 landen bestaat.