Bewonersbrief keuze speeltoestel in de wijk


24 september 2015

Onderstaande bewonersbrieven zijn verstuurd naar inwoners van de wijken

* Purmer-Noord
* Purmer-Zuid
* Overwhere
* Gors

Purmer-Noord

Vervangen speeltoestel Schaardijk

Beste bewoner,

Op de speelplek aan de Schaardijk zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom twee ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel A: een vogelnestschommel en een draaitoestel. Voorstel D: een draaitoestel en een grote schommel. Als bijlage treft u een impressie van de twee voorstellen aan.

Vervangen speeltoestel Gemetstraat

Beste bewoner,

Op de speelplek aan de Gemetsstraat zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom twee ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel A: een combinatietoestel met glijbaan, schommel en hinkelbaan. Voorstel B: een klimtoestel, klimwand en een balanceer- en glijtoestel. Bij beide ontwerpen worden de toestellen geplaatst in kunstgras. Als bijlage vindt u een impressie van de twee voorstellen.

Purmer-Zuid

Vervangen speeltoestel Monteverdistraat

Beste bewoner,

Op de speelplek aan de Monteverdistraat zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom twee ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel A: een rekstok, glijtoestel en wip. Voorstel B: een hinkelbaan en een speeltoestel met glijbaan, schommel en klimrek. Bij beide ontwerpen worden de toestellen geplaatst in kunstgras. Als bijlage vindt u een impressie van de twee voorstellen.

Overwhere

Vervangen speeltoestel Suze Groenewegstraat

Beste bewoner,

Op de speelplek aan de Suze Groenwegstraat zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom twee ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel A: een speelplek met een wipje en rekstok. Voorstel B: een tweepersoons veerwip en een schommel. Bij beide ontwerpen worden de toestellen geplaatst in kunstgras. Als bijlage vindt u een impressie van de twee voorstellen.

Vervangen speeltoestel Westervenne

Beste bewoner,

Op de speelplek aan de Westervenne zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom twee ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel A: een speelplek met draai- en klimtoestel. Voorstel B: een speelplek met klimtoestel. Bij beide ontwerpen worden de toestellen geplaatst in kunstgras. Als bijlage vindt u een impressie van de twee voorstellen.

Vervangen speeltoestel Stellingmolen

Beste bewoner,

Op de speelplek aan de Stellingmolen zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom twee ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel A: een combinatietoestel met glijbaan, klimtoestel, schommel en klimwand. Voorstel C: een klimtoestel met glijbaan en balanceer- en duikelfunctie en klimwand.
Bij beide ontwerpen worden de toestellen geplaatst in kunstgras. Als bijlage vindt u een impressie van de twee voorstellen.

Vervangen speeltoestel Scholeksterhof

Beste bewoner,

Op de speelplek aan het Scholeksterhof is het speeltoestel aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom drie ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel A: een wip uitgevoerd in RVS. Voorstel B: een wip uitgevoerd in hout en metaal. Voorstel C: een veerwip en een schommel. Bij alle ontwerpen wordt het toestel geplaatst in veiligheidsgras. Als bijlage vindt u een impressie van de drie voorstellen.

Gors

Vervangen speeltoestel Vijverstraat

Beste bewoner,

Op de speelplek aan de Vijverstraat zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom twee ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel B: een speelplek met schommeltje, ladybird en glijbaan. Voorstel C: een speelplek met klimtoestel, glijbaan en draaitoestel. Bij beide ontwerpen worden de toestellen geplaatst in kunstgras. Als bijlage vindt u een impressie van de twee voorstellen.

Vervangen speeltoestel Kreekstraat

Beste bewoner,

Op de speelplek aan de Kreekstraat zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom twee ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel A: twee losse toestellen, een schommel en een draaitoestel. Voorstel B: een glijbaan en schommel. Als bijlage treft u een impressie van de twee voorstellen aan.

Vervangen speeltoestel Weteringstraat

Beste bewoner,

Op de speelplek aan de Weteringstraat zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom twee ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel A: een speelplek met klimtoestel en rekstok. Voorstel B: een speelplek met klimtoestel met glijbaan en rekstok. Bij beide ontwerpen worden de toestellen geplaatst in kunstgras. Als bijlage vindt u een impressie van de twee voorstellen.

Vervangen speeltoestel Spaarbekkenkade

Beste bewoner,

Op de speelplek aan de Spaarbekkenkade zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. De gemeente heeft daarom twee ontwerpvoorstellen gemaakt.

De ontwerpvoorstellen:
Voorstel B: een combinatietoestel met glijbaan, klimtoestel, schommel en klimwand. Voorstel C: een glijbaan, wipkip en trampoline. Bij beide ontwerpen worden de toestellen geplaatst in kunstgras. Als bijlage vindt u een impressie van de twee voorstellen.

Uw mening telt

Graag horen we van u welk voorstel uw voorkeur heeft. U kunt uw mening tot en met 19 oktober 2015 doorgeven via www.purmerend.nl/mijnkeuze. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vragen

Heeft u vragen over het ontwerpvoorstel, suggesties en/of ideeen? Dan kunt u contact opnemen met Arnold Verhoef via het klantcontactcentrum. Het telefoonnummer van het klantcontactcentrum is (0299) 452 452 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag tijdens kantoortijden).

Met vriendelijke groet,


Jacco Mak
Projectleider