Wijkvereniging Cronestein viert burendag met verven van minibiebs


Leiden, 20150925 -- Zaterdag 26 september organiseert Wijkvereniging Cronestein Leiden de jaarlijkse burendag. Er vinden diverse activiteiten plaats, o.a. voor de kinderen Springkussen, rijgen van pindasnoeren voor de vogels komende winter en schminken. Sportschool de Vlietlijn geeft een sportles voor de kids en ook de ouderen mogen meedoen.

We hebben 2 minibiebs, die zijn mogelijk gemaakt zijn door de Gamma en de Praxis. ontworpen en gemaakt door een heel handige buurtbewoner. De kinderen mogen hun eigen minibieb beschilderen. Daarna wordt de locatie gekozen en bekend gemaakt. Verder is er een (gratis) loterij met leuke prijzen om de wijk mee op te vrolijken.

Er is natuurlijk ook muziek. De locatie is het speeltuintje aan de Meloenstraat.  Tijd is van 15.00 tot 18.00 uur.Onder het genot van een kopje koffie en limonade en  wat verantwoorde lekkernijen, kan met wat uitgebreider kennismaken met zijn of haar buren. Omdat de wijk kortgeleden uitgebreid is met meer dan 600 appartementen voor studenten en starters hopen we veel mensen te bereiken.Het  bestuur heeft heel hard gewerkt om het te verwezelijken. Kom allemaal, het wordt vast heel gezellig.





Wijkvereniging Cronestein Leiden