Inspiratie meetings bij Bartimeus

2 april 2015

Kom, doe inspiratie op en draag bij aan betere kwaliteit van je leven!

Bartimeus organiseert samen met mensen met het syndroom van Usher inspiratie meetings op drie locaties in het land. De ontmoetingen zijn bedoeld voor mensen met een verworven visuele en auditieve beperking, hun partners en familie en voor collega's/ professionals op het gebied van de verworven visuele en auditieve beperking. De meetings staan geheel in het teken van kansen, mogelijkheden en inspiratie opdoen. Kom ook!

Bijeenkomsten:

- Vrijdag 24 april 2015 van 13:00 tot 16:00 uur op de locatie van Bartimeus Werken in Ermelo

Thema: energiemanagement in je leven en op je werk.

Workshop: Energiemanagen in je leven: hoe bereik ik mijn droom. Iedereen wil een bijdrage leveren aan de maatschappij; meedoen. Voor de een is dat betaald werken, voor de ander vrijwilligerswerk, voor weer een ander is dat de zorg voor het gezin of familie. Meedoen in de maatschappij doet bij mensen met een beperking in het horen en zien een extra beroep op de energievoorraad. We willen ons deze middag op een interactieve wijze verdiepen in onze droom en hoe we die droom vorm kunnen geven, zonder dat we onze energie verspillen. Kortom: Hoe houdt ik een leuk en energiek leven?

- Zaterdag 6 juni 2015 van 10:00 tot 13:00 uur op de locatie van Bartimeus in Rotterdam

Thema: Afroditi Manolaki, een vlotte en ondernemende vrouw met het syndroom van Usher is aan het woord. De meeting staat geheel in het teken van kansen, mogelijkheden en inspiratie opdoen.

Na de presentatie zal er ruimte zijn om ervaringen met elkaar uit te wisselen. De focus zal liggen op zelfstandigheid, hoe presenteer je jezelf naar de buitenwereld, hoe kun je je assertiever opstellen naar o.a. hulpverlenende instanties zoals ook Bartimeus?

- Zaterdag 26 september 2015 van 10:00 tot 13:00 uur

Thema: PEP: Persoonlijke Effectieve Presentatie

Zie je er graag goed uit en heb je een visuele beperking? Dan is PEP wellicht wat voor jou! Tijdens PEP gaan we aan de slag met vragen als wat voor indruk maak je? Hoe zien anderen jou? Straal je uit wat je uit wilt stralen? Kortom, een boeiende, gezellige en leerzame ochtend waarbij jouw persoonlijke en succesvolle presentatie centraal staat

Locatie volgt z.s.m. (in het Zuiden van Nederland).

Aanmelden

Wil je bij een van de bovenstaande bijeenkomsten aanwezig zijn? Meld je snel aan via gvdokkumburg@bartimeus.nl. Een week voor de bijeenkomst ontvang je dan een uitnodiging met routebeschrijving en gedetailleerde informatie over de meeting.